neukmeester: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die seksueel actieve chatters, neukmeester chatpals gebruikt

Laatst bijgewerkt op 04 Apr 2022

Zoek je geil sekscontact? Onze geile leden ook!


neukmeester is een datingsite met voornamelijk fictieve profielen die door deze site zelf zijn gecreëerd. De chatberichten die je ontvangt worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over hun berichten ontvangen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt ingaan moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd.



Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding op neukmeester.nl overspoeld met vele berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen.

neukmeester in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van chats tussen geen fictieve mensen en ingehuurde chatters met hoge kosten per bericht.
logo neukmeester neukmeester
logo neukmeester https://neukmeester.nl
neukmeester: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die seksueel actieve chatters, neukmeester chatpals gebruikt

Wat kost neukmeester?

Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 44.221.73.157 [date] => 16-06-2024 [time] => 8:26:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 44.221.73.157 [date] => 16-06-2024 [time] => 8:26:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 44.221.73.157 [date] => 16-06-2024 [time] => 8:26:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 44.221.73.157 [date] => 16-06-2024 [time] => 8:26:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 44.221.73.157 [date] => 16-06-2024 [time] => 8:26:58 )

Prijzenoverzicht

AantalPrijsPer bericht Voordeel
11 credits€12,9910
28 credits€27,9912
62 credits€59,9920
130 credits€117,9925
210 credits€179,9933
logo neukmeester
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

neukmeester specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 04 Apr 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching