Datingbord: Flirten en chatten met aantrekkelijke profielen online

Laatst bijgewerkt op 14 Mar 2022

Datingbord is opgericht in 2014 en is één van de drukst bezochte sexdating sites en onderscheidt zich met extra functies van reguliere datingsites. Het is op deze sexdatingsite als je lid bent mogelijk om oproepjes te plaatsen die je ook als advertenties zou kunnen zien. Door het plaatsen van een oproepje krijgt een andere gebruiker direct al een goede eerste indruk van jou als persoon. Het inschrijven is kosteloos en vrijblijvend en na aanmelding kun je ook direct gratis een oproepje plaatsen. Deze is dan zichtbaar voor zowel bezoekers als gebruikers.

Op dating bord is er ook nog aanvullende informatie die je kunt zien bij de leden is de woonplaats, relatiestatus en uiteraard de datum dat het oproepje werd geplaatst. Daarnaast bevat deze adult datingsite een aantal handige nieuwe features die het platform uniek maken. Bovendien is dit sexdate platform geheel werkend op ieder device, dus de site is altijd en overal bereikbaar voor zowel desktop, tablet als je smartphone.

Datingbord in het kort

logo Datingbord Datingbord
logo Datingbord https://datingbord.nl
Datingbord: Flirten en chatten met aantrekkelijke profielen online

Wat kost Datingbord?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 316 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 317 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 316 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 317 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 316 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 317 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 316 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 317 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 316 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 317 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 316 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => round(): Passing null to parameter #1 ($num) of type int|float is deprecated [line] => 317 [ip_address] => 3.236.112.70 [date] => 18-07-2024 [time] => 12:29:06 )
Populariteit
0 / 10
Betrouwbaarheid
0 / 10
Gebruiksgemak
0 / 10
Functionaliteit
0 / 10
Klantenservice
0 / 10
Kosten
0 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Julien ( jaar) 21 Jul 2019
Ik raad Datingbord niet aan Julien over Datingbord

Datingbord.be is net zoals Buurmeisjes.be net zo fake als al die andere zogenaamde sex dating sites. Het bedrijfje dat deze sites beheerd wordt gerund door een bedrieglijke hoerenzoon en zijn team van beroepsleugenaars. Beter niet aan beginnen het is weggesmeten geld. Je hebt 1.000.000 keer meer kans om de lotto te winnen dan op deze sites een Date te regelen. Alle vrouwelijke profielen zijn FAKE chathoeren.

auteur van de beoordeling
Bull.shit ( jaar) 09 Aug 2018
Ik raad Datingbord niet aan Bull.shit over Datingbord

Je zal maar een medewerker of zelf eigenaar zijn van die site.... Mwahahahaha wat een grap dit.. Echt joh, fake profiel door een man? Dus je wilt zeggen dat al die "mannen" proberen om zoveel mogelijk berichten te ontvangen om welke reden...?
Jup, een berichtje sturen kost credits.. En het Is toch best aanlokkelijk om als eigenaar zoveel mogelijk mensen te kunnen overtuigen om berichten te sturen... Dit is overduidelijk een fake site.. Misschien een of twee echte profielen... Maar dit is algemeen gezien een scam...

auteur van de beoordeling
Alan ( jaar) 23 Jul 2018
Ik raad Datingbord niet aan Alan over Datingbord

Deze site is 1 en al FAKE ! Dit is akkeen bedoeld om je geld af te troggelen, allemaal loze voorgeprogrammeerde teksten, ze willen vanalles met je behalve afspreken..

auteur van de beoordeling
Daniel ( jaar) 25 Apr 2018
Ik raad Datingbord niet aan Daniel over Datingbord

Datingbord is een prima site en een beter alternatief dan die ellende sites van televisie en het nieuws. En ja Marcel er is inderdaad ook fake, maarja waar heb je dat niet. Genoeg mannen die een profiel van een dame aanmaken. Om dat allemaal te kunnen controleren moeten ze echt een webcam reality check doen bij alle aanmeldingen. Daar haken de vrouwen ook op af. De kunst is om de nep profielen en berichten te ontwijken en de lat wat lager te leggen. Kijk vooral naar de discrete profielen, je pikt ze er zo tussenuit eigenlijk. Profielen die te mooi lijken om waar te zijn gewoon overslaan. Als het mij hier gelukt is moet het voor andere met een gemiddeld IQ ook niet heel moeilijk zijn.

auteur van de beoordeling
loesje ( jaar) 15 Nov 2017
Ik raad Datingbord aan loesje over Datingbord

tijdje terug aangemeld , jammer van de vele vrouwen op de voorpagina en geen mannen. voordeel voor mij, want vrouwen melden zich niet zo snel aan als ze zien dat er al zoveel vrouwen zijn. nu al een aantal dates gehad waar ik tevreden over ben. soms twijfel ik alleen wel over de echtheid van sommige mannen op de site. dan denk ik je ziet er zo goed uit wat doe je hier.

logo Datingbord
Onze score 7.0
Gemiddelde beoordeling
54 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 112 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 14 eerlijke ervaringen

Datingbord specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 14 Mar 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching